ГоловнаЕкономікаБізнес

Фернандо Ромеро відвідав завод Allseeds у Южному Новости компаний

Всесвітньо відомий архітектор побував на олійно-екстракційному заводі.

Фернандо Ромеро відвідав завод Allseeds у Южному

Фернандо Ромеро, всесвітньо відомий архітектор, глобальний інвестор і представник сім'ї мільярдера Карлоса Сліма, під час візиту в Україну відвідав олійно-екстракційний завод групи Allseeds у порту Южний під Одесою.

За словами пана Ромеро, Україна має значний інвестиційний потенціал, особливо в аграрному секторі, який такі підприємства, як Allseeds, виводять на більш високий рівень ефективності.

"Allseeds зараз швидко розвивається, тому ми активно налагоджуємо співпрацю з міжнародними інвесторами. Стратегічний Інвестиційний потенціал Allseeds в Україні - 400 млн доларів США, що включає нарощування переробних, логістичних та енергетичних потужностей, розширення ринків збуту, диверсифікацію, що зробить наш бізнес загалом більш конкурентоспроможним, а комплекс олійно-екстракційних заводів із терміналом рослинних олій - унікальним підприємством в Європі", - зазначив В'ячеслав Петрище, голова Ради директорів групи Allseeds.

На честь візиту на підприємство високого гостя, за традицією Олсідз, В'ячеслав Петрище і Фернандо Ромеро висадили разом саджанець клена на меморіальній алеї заводу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram