ГоловнаЕкономікаБізнес

У Київенерго - без черги. Кияни оцінили переваги онлайн-запису Новости компаний

У Київенерго - без черги. Кияни оцінили переваги онлайн-запису
Фото: rbc.ua

Дедалі більше українських компаній пропонують своїм клієнтам онлайн-сервіси попереднього запису. КИЇВЕНЕРГО в рамках програми покращення якості обслуговування клієнтів "Час змін" активно розвиває послугу попередньої реєстрації у своїх центрах обслуговування. Веб-сервіс дозволяє киянам спланувати свій візит заздалегідь і в зручний день без очікування потрапити на прийом до фахівця.

Для цього необхідно зареєструватись на сайті http://kyivenergo.ua/poperednya_reestratsiya, заповнити спеціальну форму, вибравши потрібний день і час візиту. Система видасть реєстраційний номер, за яким ви потрапите до фахівця. Цей номер з'явиться на інформаційному табло в центрі обслуговування в той день і в той час, які були вказані під час реєстрації.

Сервіс попереднього запису вперше запрацював минулого року в центрі обслуговування клієнтів на вул. Волоській, 42. Експеримент виявився вдалим, тому з 15 травня 2017 року онлайн-запис став доступним ще в 7-ми центрах: на вул. Тимошенка, 18, Жилянській, 83/53, Мельникова, 31, Закревського, 14, Бориспільській, 6, на проспектах Повітрофлотському, 58 та Голосіївському, 30б (тільки для юридичних осіб). За вісім місяців цього року за попереднім записом у КИЇВЕНЕРГО обслужили понад 5 тисяч клієнтів.

У компанії відзначають, що завдяки розвитку сервісної інфраструктури та організаційним поліпшенням у рамках програми "Час змін"час очікування в центрах обслуговування вдалося істотно скоротити.

Крім попереднього запису, КИЇВЕНЕРГО активно розвиває й інші онлайн-сервіси. В Особистих кабінетах щодо гарячої води, опалення https://ok-te-home.kyivenergo.ua/send_counters/guest_send_current та електроенергії https://secure.mega-billing.com/byt/kyivenergo/ua/login клієнти КИЇВЕНЕРГО можуть швидко і без черги слачувати рахунки і передавати показники лічильників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram