ГоловнаЕкономікаБізнес

Чим обумовлений високий попит на металочерепицю в компанії Budstroy

З чималого асортименту покрівельних матеріалів на ринку найбільш привабливим для більшості домовласників є металочерепиця. Її унікальні характеристики і невисока вартість стали переконливими доводами на користь придбання цьоо виробу. Металева хвиляста покрівля, яка виконана в одному з насичених відтінків, здатна витримувати досить агресивні впливи ззовні і при цьому зберігати свій вигляд, функціональність і практичність.

Компанія Budstroy - лідер у сфері продажу якісної металочерепиці від провідних українських і зарубіжних виробників у Києві. У нас найкращі пропозиції на ринку - перевірена якість, офіційна гарантія і прийнятні ціни.

Основні переваги покриття

  • Практичність застосування

Коли металочерепицю називають практичним покриттям, мають на увазі не тільки легкість роботи під час монтажу, а й те, що таким матеріалом можна покрити не тільки житловий будинок, а й інші будівельні конструкції: гаражі, складські ангари, магазини, кіоски, освітні та комунальні заклади. За потреби можна знайти продукцію для тимчасового використання - ціна відповідно до параметрів буде істотно нижчою, ніж на аналоги з довшим терміном служби.

  • Високий ступінь стійкості

Протягом усього життєвого циклу покрівельного покриття йому доводиться взаємодіяти із зовнішнім середовищем - а це і рясні опади, пориви вітру, навантаження у вигляді снігу. Металочерепиця легко впорається з переліченими впливами, також вона захищена від таких явищ, як іржа і корозія. Під час вибору матеріалу звертають увагу передусім на технічні параметри, адже саме вони визначають, наскільки стійким до перерахованих впливів буде матеріал.

  • Відмінний зовнішній вигляд і насичені відтінки

Варіації кольорової палітри, в якій представлено матеріал на ринку, не обмежені виключно натуральними. За бажання Ви можете придбати матеріал навіть у таких нестандартних відтінках, як жовтий, синій і білий. Завдяки використаним у виробничому процесі якісним полімерам колір покрівлі залишається яскравим навіть після багатьох років експлуатації.

  • Легкий монтаж

Легкість листів металочерепиці, зручність кріплення їх до решетування і легка технологія укладання спрощує монтажний процес. Для того, щоб спорудити покрівлю з металочерепиці, знадобиться від одного до трьох днів для різної кількості задіяних будівельників.

Якщо Ви в пошуку якісного матеріалу для облаштування покрівлі, компанія budstroy.kiev.ua готова надати допомогу з вибором гідної металочерепиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram