ГоловнаЕкономікаБізнес

Агрохолдинг "Мрія" прокоментував ситуацію навколо своїх земельних активів

На момент повернення компанії прав на землі, їх більша частина була перепродана на адресу третіх осіб.

Агрохолдинг "Мрія" прокоментував ситуацію навколо своїх земельних активів
Фото: obozrevatel.com

В Агрохолдингу "Мрія" відзначають загострення ситуації навколо земельних активів компанії. Йдеться про частину активів, незаконно виведених з Агрохолдингу в момент дефолту і повернутих "Мрії" в судовому й інших передбачених законом порядках.

"На момент повернення «Мрії» прав на ці землі, їх більша частина була перепродана на адресу третіх осіб. Ми провели переговори з «тимчасовими» власниками цих ділянок і спробували спільно знайти рішення, яке влаштувало б обидві сторони. На жаль, досягти компромісу вдалося не з усіма, - говорить директор з юридичних питань агрохолдингу «Мрія» Сергій Ігнатовський. - Зараз, у момент збору врожаю, ситуація загострилася. Ми бачимо, що нею скористалися наші давні опоненти - колишні власники і менеджери «Мрії», які об'єднали навколо себе кількох покупців подібних «спірних» земель. Я припускаю, що кінцева мета подібної стратегії - переконати громадськість у тому, що наша компанія - злісний рейдер, кривдить маленьких чесних фермерів".

"Ніякого конфлікту між працюючими за законом фермерами і «Мрією» немає, - наголосив Ігнатовський. - Є новий виток старого конфлікту між компанією і її колишніми власниками і керівництвом, яке цю компанію обікрало. Всі ці землі, навколо яких наші опоненти намагаються роздути скандал, це - не окремі 360 га в Білогірському районі, 183 га в Тернопільській області і т.д., а частини однієї великої проблеми - незаконного виведення земельного банку «Мрії» в момент дефолту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram