ГоловнаЕкономікаБізнес

LycaMobile представив тарифи на мобільний зв'язок та інтернет

Компанія пропонує єдиний пакет за 130 грн/місяць.

Британська компанія Lyca Group 24 червня оголосила про запуск свого українського представництва - ТОВ «Лайкамобайл Україна». На прес-конференції представники компанії розповіли про умови роботи LycaMobile на ринку України, а також представили тарифи на мобільний зв'язок та інтернет, повідомляє AIN.ua.

Клієнти в Україні отримають доступ до LycaMobile через карти оператора «Трімоб» (дочірня компанія «Укртелекому», інфраструктуру якого Lyca використовує в Україні). На них будуть доступні тарифні плани Lycamobile. Користуватися цими сімками можна буде в будь-якій країні, де працює оператор. При відсутності покриття «Трімоб» на території України LycaMobile буде працювати через «Vodafone Україна». Для цього Lyca Group підписала з оператором угоду про внутрішній роумінг.

Фото: ain.ua

Компанія пропонує єдиний пакет за 130 грн/місяць, який включає 16 ГБ інтернету, 300 хвилин дзвінків і 300 SMS. Також можна замовити від 1 до 10 ГБ трафіку за додаткову плату понад вищезазначених 16 ГБ, а за +25 грн отримати додаткові 100 хвилин.

Тариф діє в Україні і при дзвінках в країни присутності оператора (перелік країн можна подивитися на сайті LycaMobile) з України. Якщо ж абонент виїжджає з України і дзвонить з LycaMobile з іншої країни, будуть діяти роумінгові тарифи, які оголосять трохи пізніше.

Поки що це єдиний тарифний план, який компанія пропонує в Україні, проте в майбутньому LycaMobile має намір запустити ще 5-6 тарифів.

У компанії сподіваються, що для українців Lyca стане другою SIM-картою для міжнародних дзвінків. За рік LycaMobile планує залучити 1 млн українських абонентів. Щоб почати спілкуватися за тарифами LycaMobile, досить поповнити SIM-карту на 100 грн. У продажу карти оператора стануть доступні протягом найближчого тижня.

LycaMobile працює суто в сегменті b2c і випускає тільки передплачені SIM-карти.

LycaMobile - найбільший в Європі віртуальний оператор. Компанія працює в 22 країнах і обслуговує більш ніж 15 млн абонентів, її оборот за 2015 рік - 1,6 млрд євро. Вона орендує у мобільних операторів інфраструктуру і продає на її базі сервіси для кінцевих клієнтів. LycaMobile позиціонує себе як оператор з низькими тарифами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram