ГоловнаЕкономікаБізнес

Under Armour відкриє перший магазин в Україні до кінця року

Американський бренд буде розвиватися за франчайзингом.

Under Armour відкриє перший магазин в Україні до кінця року
Фото: underarmour.com

Американський бренд Under Armour відкриє перший магазин в Україні до кінця 2017 року, повідомив в інтерв'ю Асоціації рітейлерів директор з розвитку нових ринків Вілл Ван Ренсбург.

"Сподіваюся, що першу торгову точку бренда встигнемо відкрити ще до кінця року... У планах - відкриття одного монобрендового магазину - флагманського в Україні. Надалі все залежить від його успішності та готовності нашого локального партнера відкривати нові торгові точки", - заявив він.

За словами Ван Ренсбурга, Under Armour працюватиме за франчайзингом. Франшиза надана компанії MD Group, яка розвиває такі мережі, як Tommy Hilfiger, Walker, STEM, Oodj, Accessorize, G-Star, Diesel, Gant, Pepe Jeans і інші. Загалом компанія володіє близько 140 магазинами.

"Ми змогли знайти дуже хороших партнерів, і це також стало ще одним фактором, що вплинув на наше рішення виходити в Україну. Довго вибирали й аналізували, тому впевнені у своєму партнері - MD Group - і надаємо їм право працювати під нашою франшизою. Відкривати власні магазини поки що не збираємося", - заявив Ван Ренсбург.

Under Armour був заснований американським футболістом Кевіном Планком у 1996 році. Завершивши спортивну кар'єру в ранньому віці (на той час йому було всього 23 роки), він вирішив заснувати власну справу. Зараз Under Armour уже обігнав за продажами в США компанію Adidas, поступаючись лише світовому лідеру в спортивному одязі - Nike.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram