ГоловнаЕкономікаФінанси

ПриватБанк залучив McKinsey для розробки стратегії банку

Документ повинен бути підготовлений протягом восьми тижнів.

ПриватБанк залучив McKinsey для розробки стратегії банку
Фото: EPA/UPG

Наглядова рада ПриватБанку повідомила про обрання компанії, яка буде відповідати за розробку стратегії фінустанови. Переможцем конкурсу стала McKinsey & Company, інформує прес-служба банку. Повідомляється, що крім розробки ринкової стратегії оптимізації операцій банку, яка одночасно забезпечить максимальну цінність для акціонера і фінансову стабільність ПриватБанку, McKinsey також належить здійснити діагностику фінустанови, оцінити її здатність відновити стійку бізнес-модель і розробити стратегічні варіанти подальшого розвитку.

Для розробки вищезгаданої стратегії McKinsey, в тому числі, необхідно буде проаналізувати і оцінити ландшафт і перспективи банківського сектора, а також приділити особливу увагу іншим державним банкам - Ощадбанку, Укрексімбамку і Укргазбанку.

У прес-службі ПриватБанку уточнили, що документ повинен бути підготовлений протягом восьми тижнів.

Нагадаємо, 18 грудня 2016 року Кабмін на підставі пропозиції Національного банку прийняв рішення про входження держави в капітал Приватбанку. Згідно з цим рішенням, 100% акцій банку належать державі в особі Міністерства фінансів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram