ГоловнаЕкономікаБізнес

Придністровський олігарх Гушан вийшов зі складу акціонерів "Інтертелекому"

Його долю тепер контролює Віктор Українець.

Придністровський олігарх Гушан вийшов зі складу акціонерів "Інтертелекому"
Фото: fc-sheriff.ru

Президент групи компаній "Шериф" із Тирасполя Віктор Гушан вийшов зі складу співвласників українського CDMA-оператора "Інтертелеком" і позбувся своєї частки акцій.

Про це свідчать дані, розміщені в Єдиному держреєстрі юросіб і фізосіб-підприємців.

Його частку (35,7%) тепер контролює Віктор Українець. Раніше він займав посаду керівника служби безпеки "Інтертелекому".

Минулого тижня генеральним директором "Інтертелекому" замість Бориса Акулова, який очолював компанію більш ніж 15 років, став Віктор Панфілов.

Також до складу бенефіціарів увійшов Ілля Казман і його донька Дарина Казман. Окрім перерахованих осіб, по 7,6% в "Інтертелекомі" належить Ларисі Гаврилюк і Тетяні Крестьянкіній.

"Інтертелеком" - перший національний CDMA-оператор, що надає послуги місцевого і мобільного зв'язку стандарту CDMA, а також бездротовий доступ у мережу Інтернет. "Інтертелеком" володіє загальнонаціональною мережею в діапазоні 800 МГц і обслуговує близько 1,5 млн абонентів.

Нагадаємо, напередодні Україна і Молдова ввели спільний прикордонний і митний контроль на пункті пропуску "Кучурган", який розташований навпроти території невизнаної "Придністровської Молдавської Республіки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram