ГоловнаЕкономікаФінанси

Страхове товариство "Іллічівське" оголосило про ліквідацію

Активів компанії не вистачає на покриття резервів.

Страхове товариство "Іллічівське" оголосило про ліквідацію
Фото: illichivska.com.ua

ТОВ "Страхове товариство Іллічівське", яке колись було великим українським страховиком, у вівторок повідомило про намір акціонерів ліквідувати компанію.

У повідомленні страховика йдеться, що вереснева перевірка Нацкомфінпослуг засвідчила нестачу 81 млн гривень для покриття резервів (75% від їхнього загального обсягу).

Заборгованість СТ "Іллічівське" перед медичними установами та фармацевтичними компаніями буде реструктуризовано в індивідуальному порядку шляхом розширення співробітництва медичних установ і організацій з СК "ДІМ страхування".

Туди ж пропонують перейти й іншим клієнтам.

"З моменту придбання страховика ми виплатили клієнтам понад 26 млн гривень. І запропонували їм перейти на обслуговування в СК "ДІМ Страхування" на пільгових умовах. Щодо зобов'язань СТ "Іллічівське" за ОСАЦВ, ми звернемося в МТСБУ із заявою про здійснення виплат за страховими випадками за рахунок частки СТ "Іллічівське" у фондах Моторного Бюро", - заявив голова наглядової ради СТ "Іллічівське" Юрій Явтушенко.

Нагадаємо, що в листопаді 2016 року компанія "Ілліч-Сталь" продала 99,46% акцій СТ "Іллічівське".

Після цього СТ "Іллічівське" вирішило вийти зі складу МТСБУ, а партнерам і клієнтам за договорами ОСАЦВ було запропоновано перейти на обслуговування в СК "ДІМ Страхування".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram