ГоловнаЕкономікаФінанси

Суд арештував майно голови правління Діві Банку

Розслідування проти банкіра проводить Національна поліція.

Суд арештував майно голови правління Діві Банку
Фото: golos.ua

Печерський районний суд Києва арештував майно голови правління Діві Банку Сергія Горбачевського, пише агентство "Українські новини" з посиланням на матеріали суду.

Розслідування проти Горбачевського проводить Національна поліція.

Слідство встановило, що в січні 2015 року Горбачевський з метою незаконного збагачення шляхом зловживання службовим становищем на посаді заступника начальника казначейства Інтеграл-банку спільно з групою осіб заволодів коштами на суму 129 млн гривень.

У листопада 2015 року його призначили головою правління Діві Банку, а в лютому спільно з родичами він став власником 82% акцій цієї фінансової установи.

14 лютого ліквідатор Інтеграл-банку подав позовну заяву про стягнення з відповідачів, одним з яких є Горбачевський, 280 млн гривень.

Поліція встановила, що йому належить земельна ділянка 0,2884 га, будинок 541,1 кв. м, будинок з будівлями 77 кв. м, 1/3 частини квартири, автомобілі Land Rover Range Rover, Porsche 911 Carrera S, Dodge Ram 1500 і 2 причепи.

20 лютого Горбачовському було пред'явлено підозру у привласненні 129 млн гривень, а 27 лютого суд узгодив вимогу слідчого й арештував вказане майно підозрюваного.

Діві Банк вважає, що Національна поліція тисне на роботу фінустанови і її голову правління.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram