ГоловнаЕкономікаБізнес

"Укроборонпром" відкрив представництво на Близькому Сході

Представники найбільших компаній світу зацікавлені в посиленні співпраці у багатьох напрямках.

"Укроборонпром" відкрив представництво на Близькому Сході
Фото: ukroboronprom.com.ua

Державний концерн "Укроборонпром" відкрив офіційне представництво в Абу-Дабі (Арабські Емірати) в рамках масштабної військової виставки IDEX-2017.

Про це повідомляють на сайті держконцерну.

"Відкриття офісу наблизить компанії, що входять у ГК «Укроборонпром», до своїх клієнтів по всьому світу, зменшить транспортні витрати, збільшить валютні надходження в країну і прискорить прийняття рішень з приводу важливих контрактів", - наголошено в повідомленні.

Представники найбільших компаній світу, які були присутні на відкритті офісу, висловили зацікавленість у посиленні співпраці в багатьох напрямах - авіабудування, артилерійські системи, бронетехніка, системи радіорозвідки. З деякими з них були проведені попередні переговори.

"ОАЕ вже давно є стратегічним партнером України на світовій арені, а з іншого боку - однією з найбільших у світі та найважливішою платформою для бізнесу на Близькому Сході", - відзначають в "Укроборонпромі".

Нагадаємо, українські конструктори представили на виставці IDEX- 2017 проект легкого бойового вертольота КТ112УД, або КТ112 "Combat".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram