ГоловнаЕкономікаБізнес

Wizz Air відновлює польоти зі Львова після дворічної перерви

Авіакомпанія оголосила про відкриття рейсу Львів - Вроцлав.

Wizz Air відновлює польоти зі Львова після дворічної перерви
Фото: alexcheban.livejournal.com

Авіакомпанія Wizz Air навесні відновить польоти зі Львова після дворічної перерви.

Як повідомляє профільне видання Avianews, з 13 квітня авіакомпанія відкриває рейс Львів - Вроцлав. Він буде виконуватися двічі на тиждень: по вівторках і суботах. За даними системи бронювання, вартість квитків за базовим тарифом з урахуванням перевезення тільки маленького предмета ручної поклажі становить 1400-1700 грн в один бік, однак на деякі дати в системі доступні квитки по 269 грн.

Уперше Wizz Air почала літати до Львова в липні 2008 року, відкривши рейси Київ-Львів. У квітні 2015 року авіакомпанія припинила польоти свого українського підрозділу, через що були закриті маршрути, що зв'язували Київ з Жироною, Валенсією, Кутаїсі, Москвою, Бергамо, Неаполем, Тревізо, а також Львів з Бергамо, Неаполем і Тревізо.

У 2016 році Wizz Air почала експансію на ринку польотів між Польщею та Україною, відкривши на додачу до наявного з 2009 року рейсу Катовіце-Київ також рейси з Києва до Гданська і Вроцлава. З 1 липня 2017 року Wizz Air полетить із Києва до Варшави.

При цьому "Українські новини" зазначають, що відновлювати роботу української "дочки" Wizz Air поки що не має наміру. Корпоративний директор авіакомпанії Овен Джонс на прес-конференції в середу розповів, що "Візз Ейр Україна" все ще існує як юридична особа, однак припинила всю операційну діяльність.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram