ГоловнаЕкономікаДержава

Підприємці обрали Довгого своїм представником у Раді

Про це було оголошено на з'їзді УСПП.

Підприємці обрали Довгого своїм представником у Раді
Фото: Макс Требухов

Народний депутат і член комітету ВР з питань економіки Олесь Довгий представлятиме інтереси промисловців, підприємців і роботодавців у парламенті. Про це було оголошено на з'їзді УСПП. Кандидатуру Довгого також підтримали у Федерації роботодавців України.

За словами нардепа, вже найближчим часом запрацює офіс бізнес-представника. "Цей офіс буде інструментом комунікації між бізнесом і законодавчим органом, і його основне призначення - стимулювання реформ в Україні. У цій організації буде свій потужний аналітичний центр для збору і обробки інформації, інтернет-майданчик для обговорення найактуальніших ініціатив, громадська приймальня. Це буде не тільки віконце для прийому скарг. Перш за все, кожен підприємець зможе особисто взяти участь у створенні законів", - розповів депутат.

Рішення про створення офісу представників промисловців, підприємців і роботодавців було прийнято 28 жовтня під час засідання Антикризової ради громадських організацій, яка схвалила проект Антикризової програми спільних дій влади та бізнесу.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року нардеп Олесь Довгий задекларував 95 картин XIX-XXI століть, 10 статуй, 11 наручних годинників і 1,5 млн доларів готівкою за 2015 рік. Крім того, Довгий зберігає готівкою 35 тис. англійських фунтів, 100 тис. євро і 1,7 млн гривень. Також Довгий задекларував скульптуру "Жінка на колесах" (бронза, дерево), рушницю Merkel 12 калібру, телевізор, акустичну систему, музичний центр, велотренажер і бігову доріжку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram