ГоловнаЕкономікаДержава

Глава "Укрзалізниці" вважає "чорний піар" навколо компанії свідченням гарної роботи

За словами Бальчуна, масштаб проблем, з якими він зіткнувся в Укрзалізниці", неймовірний.

Глава "Укрзалізниці" вважає "чорний піар" навколо компанії свідченням гарної роботи
Фото: Александр Рудоманов

Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Бальчун пов'язує наявність так званого "чорного піару" навколо своєї персони і членів правління компанії з її хорошою роботою.

Про це Бальчун повідомив у Києві у вівторок, виступаючи на панельній дискусії на тему "Нова транзитна стратегія: перспективи та ризики для України", передає Інтерфакс-Україна.

"Але, "чорний піар", навколо мене і правління, не пов'язаний з тим, що ми погано працюємо, він пов'язаний з тим, що ми працюємо добре", - підкреслив глава "Укрзалізниці".

Бальчун очолив "Укрзалізницю" у травні 2016 року. Раніше він був, зокрема, головою правління польської РКР Cargo.

У суспільстві та ЗМІ періодично звучить критика його роботи в "Укрзалізниці", найчастіше через його офіційну заробітну плату, яка становить 463 тис. грн на місяць.

Сам же він неодноразово вказував на низку проблем в роботі "Укрзалізниці". За словами Бальчуна, масштаб проблем, з якими він зіткнувся в Укрзалізниці", неймовірний.

Він також повідомляв, що як тільки в компанії заходить мова про звільнення працівників апарату, звільнити їх за законом неможливо, оскільки вони перебувають на лікарняному "заднім числом". Крім того, зазначав великі проблеми з рухомим складом, перевезеннями вантажів тощо.

Раніше повідомлялося, що міністр енергетики України Ігор Насалик звернувся до керівника "Укрзалізниці" Войцеха Бальчуна з проханням посприяти доставці палива з портів до складів. Інакше українці можуть залишитися без тепла і світла.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram