ГоловнаЕкономікаБізнес

У ринку "7 кілометр" з'явився новий власник

Ним став арабський підприємець Абдул-Джаббар аль Саєх.

У ринку "7 кілометр" з'явився новий власник
Фото: trassae95.com

В одеського ринку "7 кілометр" з'явився новий власник. Ним став Абдул-Джаббар аль Саєх, головний виконавчий директор бізнес-компанії Al Sayegh Group (ОАЕ).

Про це пишуть "Українські новини".

У коментарі агентству підприємець сказав, що здивований заявами окремих українських політиків з приводу роботи ринку і вважає їх дезінформаційними та популістськими.

"Чесно кажучи, для мене така інформація була подивом. У мене ніколи не було подібних зв'язків і я ніколи не робив незаконних дій. Більше того, я ніколи не займався політикою і не збираюся. Всі свої зусилля концентрую винятково на бізнесі", - сказав він.

За його словами, нещодавно він став новим власником ринку і має намір створити на його основі прозорий бізнес зі сплатою всіх податків до держбюджету України. "Старий ринок помер, і я хочу зробити реальний прозорий бізнес зі сплатою необхідних відрахувань до бюджету України. Новий ринок буде вести свою діяльність згідно з усіма нормами українських законів", - наголосив він.

Бізнесмен зазначив, що стару команду ринку буде звільнено. Нині формується новий менеджмент ринку.

Абдул-Джаббар аль Саєх закликав українську громадськість і політиків не піддаватися на популістську інформацію і не користуватися неперевіреними фактами. Він додав, що найближчим часом має намір приїхати в Україну, зокрема в Одесу, у бізнесових справах.

Компанія Al Sayegh Group (Об'єднані Арабські Емірати) заснована в 1980 році і працює в галузі електроніки, машинобудування, будівництва, на ринку нафти і газу, а також одягу, продуктів харчування та напоїв (ресторанний бізнес).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram