ГоловнаЕкономікаБізнес

Нардеп назвав Саакашвілі і НАБУ винуватими у зриві приватизації ОПЗ

Помазанов побоюється, що міжнародні інвестори можуть втратити інтерес до України.

Нардеп назвав Саакашвілі і НАБУ винуватими у зриві приватизації ОПЗ
Фото: nfront.org.ua

Приватизація Одеського припортового заводу зірвалася завдяки спільним зусиллям одеського губернатора Михайла Саакашвілі і Національного антикорупційного бюро, де першим заступником директора є його ставленик Гізо Углава.

Про це заявив народний депутат України

Андрій Помазанов, повідомляє прес-служба партії НФ, яку він представляє.

"Фракція "Народного фронту" попереджала, що безпідставне затримання з подачі НАБУ топ-менеджерів стратегічного державного підприємства й інформаційна істерика, здійнята Саакашвілі, мали на меті різко підвищити "токсичність" одного з найважливіших активів України, віднадити від нього солідних іноземних інвесторів", - заявив депутат- "фронтовик".

За його словами, Саакашвілі і НАБУ своїми діями відкрили дорогу до конкурсу приватизації ОПЗ українським і російським тіньовим олігархам, які стоять за одеським губернатором. "Ці представники мафіозних структур не мали жодних шансів у конкуренції із серйозним міжнародним бізнесом, але тепер Саакашвілі дає їм такі шанси", - застеріг Помазанов.

Він вважає, що корупційний скандал на ОПЗ надовго віднадить іноземних інвесторів і дасть можливість приходу авантюристів. При цьому нова ціна активу буде істотно нижчою, тобто бюджет недоотримає сотні мільйонів гривень.

Наслідки шуму і провокацій, влаштованих Саакашвілі і НАБУ, можуть стати катастрофічними для України та її економіки, оскільки міжнародний інвестор може взагалі втратити інтерес до України, заявив депутат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram