ГоловнаЕкономікаБізнес

​Директор аеропорту "Львів" заявила про плани Ryanair почати польоти в Україну у 2017 році

Авіакомпанія більше не вимагає 100%-ї знижки на обслуговування.

​Директор аеропорту "Львів" заявила про плани Ryanair почати польоти в Україну у 2017 році

Директор аеропорту "Львів" Тетяна Романовська повідомила про плани лоукост-авіакомпанії Ryanair почати польоти в Україну у 2017 році.

"Czech Airlines, AirBaltic, Белавиа і WizzAir. Але є і нові, наприклад, Ryanair. Усі ці авіакомпанії планують до нас зайти вже наступного року", - цитує "Дело" заяву Романовської в інтерв'ю журналу ТОП-100.

За її словами, на відміну від минулих років, ірландська компанія не вимагає 100% знижки за обслуговування. "Нам ця компанія все ж обіцяє платити, і це вже добре. Скільки - я поки що сказати не можу, ми ще на етапі переговорів, чекаємо її представників у гості в липні", - повідомила топ-менеджер.

За словами Романовської зараз максимальний розмір знижки на основні аеропортові збори може становити 80%, але цього може бути недостатньо. "У разі приходу Ryanair ми будемо просити у Мінінфраструктури додаткові пільги для перевізників, що приносять великі обсяги авіаперевезень. Це правило діятиме для всіх авіакомпаній, які бажають виконувати велику кількість рейсів", - сказала вона.

Нагадаємо, розмови про початок польотів Ryanair ведуться вже багато років, але найбільший лоукост Європи досі не відкрив жодного рейсу в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram