ГоловнаЕкономікаБізнес

ХТЗ заявив, що на сайті Президента неможливо підписати петицію на підтримку заводу

Не надходять листи з посиланням на підтвердження реєстрації.

ХТЗ заявив, що на сайті Президента неможливо підписати петицію на підтримку заводу

Керівництво бюро зв'язку АТ "Харківський тракторний завод" (ХТЗ) звернулося до технічних фахівців, які обслуговують Офіційне інтернет-представництво президента України. Про це РБК-Україна повідомили в ХТЗ.

Зокрема, йдеться про розподіл електронних петицій, в яких у представників підприємства відсутня технічна можливість проголосувати за документ під назвою "Не допустити знищення ХТЗ".

"Співробітники нашого підприємства кілька днів поспіль не можуть пройти реєстрацію на Вашому сайті - не надходять листи з посиланням на підтвердження реєстрації", - йдеться в зверненні бюро зв'язку АТ "Харківський тракторний завод".

Експерти звертають увагу, що блокування стосується не локації розміщення користувачів, а самої петиції. "Використовувалися не тільки комп'ютери підприємства, а також домашні комп'ютери, вказувалася пошта як особиста, так і в домені підприємства. Результат один і той самий - листи на підтвердження реєстрації не надходять", - уточнюють представники ХТЗ.

Наприкінці червня виконувач обов'язків генерального директора АТ "Харківський тракторний завод" В'ячеслав Шевченко розмістив електронну петицію у відповідному розділі офіційного інтернет-представництва президента України. Від імені всього трудового колективу він повідомив голові держави про те, що "стараннями силових структур і органів судової влади" діяльність заводу зупинено вже впродовж більш ніж 90 днів.

Усупереч усім спробам ХТЗ і його інвесторів відновити діяльність, погасити заборгованість із заробітної плати та почати виплати кредиторам, окремі представники СБУ і Спеціалізованої державної податкової інспекції продовжують блокувати діяльність підприємства, не даючи можливості співробітникам працювати і годувати свої сім'ї. "Не допустіть знищення АТ "Харківський тракторний завод", - йдеться в електронній петиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram