ГоловнаЕкономікаБізнес

У Києві відбудеться форум "Фонд енергоефективності. Ключовий start-up України" Пресс-релиз

23 червня 2016 року в НСК «Олімпійський» відбудеться Український форум з енергоефективності `16 під назвою «Фонд енергоефективності. Ключовий start-up України». Організатор Форуму - Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Співорганізатор - A7 CONFERENCES.

У Києві відбудеться форум "Фонд енергоефективності. Ключовий start-up України"

Створення Фонду енергоефективності, на думку віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка, це - крок до європейських стандартів виробництва, постачання та споживання енергії в Україні. «Фонд енергоефективності - нова ефективна, прозора і вільна від корупції установа, що створюється на основі партнерства держави та міжнародних фінансових організацій і донорів. Його місія - захистити і підтримати громадян, поліпшити житлові умови людей, знизити споживання газу і рахунки домогосподарств, зробити крок до енергетичної незалежності України. Фонд залучатиме інвестиції до фінансування енергоефективних проектів. Ними стануть дешеві, довгі кредити, донорські та державні фінанси, заощаджені громадянами житлові субсидії. Крім того, Фонд пропонуватиме доступні типові проекти енергоефективності для багатоповерхівок, рекомендації для індивідуальних будинків. Ефективна модель Фонду розроблена спільно з партнерами ЄС і уряду Німеччини. Його інноваційність вже відпрацьовано в країнах-сусідах України: Польщі, Литві, Чехії», - зазначив Геннадій Зубко.

Форум стане комунікаційною платформою для діалогу між владою, бізнесом, представниками ОСББ та домогосподарств. Мета форуму - дати чіткі відповіді на питання про роботу Фонду енергоефективності, його цілі і завдання, необхідну законодавчу базу, потенціал впровадження, очікуваний політичний, соціальний і економічний ефект, фінансові інструменти, а також продемонструвати конкретні технічні рішення стосовно енергоефективних заходів у житловому секторі. Учасники Форуму дізнаються, як працюватиме Фонд і як долучитися до цього процесу.

Серед учасників заходу також керівники ТОП-100 українських і міжнародних компаній у сфері енергоефективності, українські виробники енергозберігальної продукції, іноземні інвестори, представники міжнародних фінансових корпорацій, а також посольств іноземних держав.

Більше інформації - на сайті форуму: http://a7conf.com/ueef

Генеральний ТБ партнер – 5 канал, Генеральний інформаційний партнер - Інтерфакс-Україна, Генеральний медіа-партнер - Український тиждень, Генеральний радіо-партнер - Голос столиці, Ексклюзивний медіа-партнер - ЛігаБізнесІнформ, Ексклюзивний бізнес медіа-партнер - газета «Бізнес», а також серед медіа-партнерів: Перша Шпальта, телеканал «Бізнес», Компаньон, Kyiv Post, Деловая столица, Новое время, Лівий берег, HUBs, Енергетика України, Нафторинок, Промисловість у фокусі, Business Views, AgroExpert, ABCnews, Психея, Ліга: Закон, Energy.Oil & Gas, LANDLORD, UJBL, ЕлектроВести, Будівельний журнал, The Ukrainian Times, InVenture, Інфоіндустрія, Капстроительство, RenewableEnergy, Грушевського 5. За підтримки: MBA International, ACC, EBA, CUCC, KMBS, Рік Європи в Україні 2020, UBC, UVCA, Міжнародний інститут бізнесу, Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад, Українська енергетична біржа, World Translated, Bendukidze Free Market Center.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram