ГоловнаЕкономікаБізнес

Medoff став партнером "Козирної карти" Новости компаний

Компанія "Істерн Беверидж Трейдинг" підписала дворічний партнерський контракт з найбільшою в Україні мережею ресторанів - "Козирна карта".

Medoff став партнером "Козирної карти"
Фото: medoff.ua

У рамках співпраці належна компанії горілка Medoff буде ексклюзивно представлена в меню всіх ресторанів мережі в категорії "українська горілка". Так само Medoff буде основою для фірмових алкогольних коктейлів, а логотип торгової марки буде нанесено на чарки, карафки, форму барменів і офіціантів.

"Medoff і "Козирну карту" об'єднує прагнення до найвищої якості. Ця мережа ресторанів, як і наш бренд, добре зарекомендувала себе за багато років. Я впевнений, що співпраця буде продуктивною для обох сторін", - сказав директор з маркетингу компанії Eastern Beverage Trading Сергій Колесніченко.

Сім'я ресторанів "Козирна карта" складається з 69 закладів, із яких 28 ресторанів - у Києві, 32 - по Україні та 9 ресторанів - у Нью-Йорку. Власниками дисконтних "Козирних карт" є більш ніж 1 100 000 людей по всій Україні.

Горілка ТМ Medoff належить українській компанія "Істерн Беверидж Трейдинг". Згідно з останніми даними роздрібного аудиту Retail Tracking Research International (RTRI), ТМ Medoff входить у п'ятірку найбільших виробників горілки в Україні. Бренд експортують у більш ніж 30 країн Європи, Азії та СНД.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram