ГоловнаЕкономікаФінанси

Усе, що вам необхідно знати про автострахування Новости компаний

АХА розповість про те, як краще підібрати страховку на авто.

Усе, що вам необхідно знати про автострахування

Кожен власник автомобіля знає, що автострахування - це невід'ємна частина утримання транспортного засобу. Тому під час придбання нового автомобіля ви обов'язково повинні заглибитися в це питання, щоб застрахувати свій автомобіль на найвигідніших для вас умовах. АХА в Україні розповість про те, як краще підібрати страховку на авто.

Автоцивілка спрямована на те, щоб компенсувати завдані збитки вашому здоров'ю чи вашому майну в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Термін відшкодування, умови, а також випадки відшкодування в усіх компаній різні, тому ви повинні ретельно розібратися в цьому питанні.

Наприклад, існують такі варіанти страхування автомобіля. Перший варіант полягає в тому, що страхові виплати здійснюють у разі заподіяння шкоди саме транспортному засобу - це може бути викрадення, пожежа, стихійне лихо і так далі. Другий варіант - це страхування автомобіля конкретно від викрадення, крадіжки якихось його деталей. І третій варіант - це всі перелічені умови разом. Словом, вибираючи цей варіант, ви застрахуєте себе і свій автомобіль від усіх неприємностей одразу. Але тут важливо розуміти, що така страховка авто коштує трохи дорожче, ніж два перші варіанти.

Коли ви вибираєте компанію страхування, то постарайтеся дізнатися якомога більше про неї. Поцікавтеся, як довго вона працює на ринку автострахування. Бажано знайти тих автомобілістів, які вже отримували страхові виплати від цієї фірми, вони обов'язково поділяться з вами необхідною інформацією. До слова, не зайве буде дізнатися, хто в разі банкрутства компанії буде виплачувати вам страховку, чи входить фірма в якусь велику корпорацію або фінансову групу.

Також пам'ятайте, що страхувати свій транспортний засіб не обов'язково на великий період часу, наприклад, на рік. Ви можете оформити страховку на три місяці, за які ви, швидше за все, зрозумієте, з яким автостраховиком маєте справу, й оціните якість його послуг.

Щасти вам, і нехай ваш автомобіль не завдає вам жодних незручностей, а буде вашим вірним другом і не підводить у будь-яких життєвих ситуаціях!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram