ГоловнаЕкономікаБізнес

У Києві проходить найбільша конференція інтернет-діячів iForum

Організатори виділили тему онлайн-освіти в окремий потік лекцій.

Сьогодні, 20 квітня 2016 року, в Києві в Міжнародному виставковому центрі з самого ранку проходить найбільша конференція інтернет-діячів iForum. LB.ua традиційно виступає інформаційним партнером заходу. Останні роки конференція збирає понад 5000 учасників, точну кількість учасників цьогоріч буде озвучено пізніше. Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж із конференції.

Під одним дахом нон-стоп проходять п'ять потоків лекцій. Традиційні теми: інтернет-бізнес і стартапи, реклама і просування, інтернет-технології. Окремий потік SVOD Europe Conference/iCity/Smart Cities Forum. І новація - потік, присвячений освіті в інформаційну епоху. Напередодні iForum на LB.ua було опубліковано інтерв'ю з одним із лекторів п'ятого потоку - засновником онлайн-курсів Prometheus Іваном Примаченком.

Щороку на конференції IT-компанії оголошують про свої нові проекти або використовують популярний майданчик для привернення уваги до проблем інтернет-бізнесу. Цього разу на iForum 2016 компанія "Київстар" спільно з ВДНГ оголосила про створення телеком-акселератора, а компанія-розробник програм Lucky Lab розповіла про перевірки українських силовиків, які, за їхніми оцінками, завдають щорічно близько 40 млн доларів збитку галузі. Представники IT-сфери виступили зі зверненням до Президента Петра Порошенка взяти ситуацію з обшуками і перевірками інтернет-бізнесу під свій контроль і запровадити посаду IT-уповноваженого.

Нагадаємо, минулого року в конференції iForum узяли участь 6180 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram