ГоловнаЕкономікаФінанси

"Альфа-Банк" Україна - лідер із випуску карт Visa в Україні 2015 року Финансы

Банк також отримав нагороду від Master Card за впровадження базового пакету Comfort.

"Альфа-Банк" Україна - лідер із випуску карт Visa в Україні 2015 року
Фото: sravnibank.com.ua

«Альфа-Банк» став всеукраїнським лідером з випуску карт Visa. У 2015 році кількість випущених карток зросла більш ніж в чотири рази, повідомляє офіційний сайт банку.

«Альфа-Банк» посів перше місце серед усіх українських банків, випустивши 48 тисяч карток Visa Platinum. Крім того, за співвідношенням торгових операцій і операцій зняття готівки з карток банк увійшов до першої п'ятірки. Його показник склав 27%, тоді як середній показник на ринку становить 19%.

«Ми продовжуємо навчати людей правильно використовувати картки, адже це часто вигідніше, ніж користуватися готівкою», - повідомив віце-президент банку Олексій Пузняк. За його словами, особливо зручні ці послуги в подорожах.

У фінустанові також нагадали, що 2015 року «Альфа-Банк» отримав нагороду іншої міжнародної системи - Master Card - за впровадження базового пакету Comfort, визнаного найкращою дебетною картковою пропозицією на українському ринку.

Нагадаємо, «Альфа-Банк» є одним з найбільших українських банків з міжнародним капіталом. Головний офіс банку розташований у Люксембурзі. Банк веде діяльність в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані та Нідерландах і належить міжнародній групі ABH Holdings SA.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram