ГоловнаЕкономікаБізнес

Фабрика "Житомирські ласощі" працює у штатному режимі, - прес-служба

Триває виготовлення і реалізація продукції, відновлено робочі місця.

Фабрика "Житомирські ласощі" працює у штатному режимі, - прес-служба
Фото: Макс Требухов

Фабрика "Житомирські ласощі" зараз працює у штатному режимі. Про це повідомила прес-служба підприємства.

"Як відомо, 2010 року колишнім керівником підприємства Ігорем Бойком за допомогою колишнього першого заступника голови Адміністрації президента України Януковича  Андрія Портнова було здійснено рейдерське захоплення фабрики "Житомирські ласощі". Через неправочинні судові рішення законного власника, швейцарську компанію Delta Capital SA, незаконно відсторонили від управління підприємством. За один день ЗАТ "Житомирські ласощі" перестало існувати, водночас усе майно було передано на невідому компанію ТДВ "ЖЛ", - цитує "Цензор" повідомлення.

"Рейдерське захоплення "Житомирських ласощів" стало одним з найгучніших злочинів за часів попередньої влади. На сьогодні права законних акціонерів відновлено, хоча рейдери - Ігор Бойко й Андрій Портнов - продовжують брудні інформаційні та юридичні атаки, не шкодуючи коштів і користуючись послугами корумпованих чиновників і суддів", - заявили на фабриці.

"Керівництво ЗАТ "Житомирські ласощі" офіційно повідомляє, що фабрика працює у штатному режимі, триває виробництво і реалізація готової продукції, відновлено робочі місця, сплачуються податки до місцевого та державного бюджетів. Єдиною проблемою, з якою зіткнулися наші співробітники, стали традиційно незаконні дії з боку колишнього керівника Ігоря Бойка, який відмовляється віддавати їм трудові книжки. Ті працівники, які досі не змогли забрати свої трудові книжки в рейдерів, тимчасово підписали із ЗАТ "Житомирські ласощі" трудові угоди. Також нам відомо, що Ігор Бойко шантажує невиплатою заборгованості із заробітної плати за попередні періоди тих, хто вже влаштувався на роботу в ЗАТ "Житомирські ласощі" та продовжує нормально працювати", - сказано в ньому.

Про неповернення трудових книжок і невиплачену заробітну плату працівникам колишнім керівництвом фабрики вже повідомлено правоохоронні органи.

"Також офіційно інформуємо всіх колишніх працівників фабрики, що їхні робочі місця на них чекають. Для отримання додаткової інформації й офіційного працевлаштування звертайтеся до відділу кадрів ЗАТ "Житомирські ласощі", - йдеться в повідомленні на сайті ЗАТ "Житомирські ласощі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram