ГоловнаЕкономікаБізнес

ASUS спростував, що йде з України

Компанія лише реорганізувала своє представництво.

ASUS спростував, що йде з України

Представництво ASUS в Україні продовжує роботу у звичайному режимі, інформація про ліквідацію некоректна, повідомили в компанії.

У вівторок у кількох ЗМІ з'явилася новина про ліквідацію представництва ASUS Technology в Україні. Журналісти зробили висновок, що ASUS іде з країни.

"Ця інформація не відповідає дійсності. 2013 року в компанії ASUS на глобальному рівні відбулася реорганізація, внаслідок чого в серпні 2013 року представництво ASUS Technology Pte. Ltd. припинило свою роботу і одночасно було відкрито представництво ASUS Global Pte. Ltd в Україні, яке на сьогодні налічує 38 співробітників. Зараз, згідно з внутрішніми правилами компанії, попереднє представництво слід формально ліквідувати", - роз'яснили в компанії.

ASUS так само, як і раніше, розглядає ринок України як один із ключових у регіоні. Компанія ASUS Global і її представництво в Україні продовжують роботу у звичайному режимі, виконуючи всі свої зобов'язання і дотримуючись домовленостей з партнерами і клієнтами, додали в компанії.

Також наголошують, що ASUS Global (Сингапур) є компанією, яка спеціалізується на продажу та маркетингу продукції під брендом ASUS і формально не пов'язана з компанією ASUSTeK (Тайвань), яка є виробником цієї продукції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram