ГоловнаЕкономікаБізнес

Гендиректор холдингу Новинського звільнився

Олексій Тимофєєв працював у "Смарті" шість років.

Гендиректор холдингу Новинського звільнився
Алексей Тимофеев, генеральный директор <<Смарт-холдинга>>
Фото: Макс Требухов

Генеральний директор "Смарт-Холдингу" Олексій Тимофєєв, який очолював компанію з квітня 2014 року, покидає свою посаду й іде з компанії.

"Трудові відносини припинено за згодою сторін. Одночасно припиняються його повноваження в органах управління підприємств групи", - повідомляє прес-служба холдингу.

"Шість років і чотири різні позиції в компанії - достатньо, щоб вважати, що в цій ролі я зробив усе, що зміг", - прокоментував у фейсбуці Тимофєєв свою відставку.

У ПрАТ "Смарт-Холдинг" його запросили в липні 2009 року на посаду директора спеціальних проектів, згодом працював на посаді першого заступника генерального директора з розвитку та управління активами. З липня 2011 року був керівником компанії "Смарт Енерджі", у листопада 2013 року став директором з операційної діяльності всього холдингу, а у квітні 2014 року замінив Олексія Пертіна на посаді гендиректора. "Смарт-Холдинг" – одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включаючи гірничо-металургійний і нафтогазовий комплекси, банківський сектор, суднобудування, нерухомість і сільське господарство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram