ГоловнаЕкономікаДержава

Акціонери "Укрнафти" зберуться за ґратами

На території компанії помічено "тітушок".

Акціонери "Укрнафти" зберуться за ґратами
Архивное фото
Фото: vlada.io

Зал засідань усередині будівлі, в якому 22 липня зберуться акціонери компанії "Укрнафта", обгородили металевою решіткою.

Про це пише OilNews із посиланням на джерело в "Нафтогазі".

Як повідомляють, водночас біля входу в офіс компанії помічено молодих людей у камуфляжі. "Приват" також має намір істотно обмежити доступ на збори акціонерів.

"Були біля офісу "Укрнафти". Ґрати ніхто не збирається знімати. Навіть зал для проведення зборів, як нам стало відомо, обгородили ґратами. Керівництво "Укрнафти" каже, що завтра на збори пустять тільки представника НАК із довіреністю на голосування, інших Коломойський наказав не пускати. Між будівлею і ґратами ходять якісь "тітушки", - розповів співрозмовник.

Як повідомляли, керівництво ПАТ "Укрнафта" відмовляється демонтувати металеву решітку на вході в будівлю головного офісу компанії за адресою Нестерівський провулок, 3-5 напередодні проведення зборів акціонерів ПАТ.

Нагадаємо, металеві ґрати навколо офісу "Укрнафти" встановили 22 квітня після того, як Верховна Рада прийняла закон про зниження кворуму, який дав державі шанс на повернення контролю над найбільшим видобувним підприємством. Також навколо будівлі помітили озброєних автоматами бійців, як пізніше з'ясувалося - з приватної охоронної фірми "Привату".

Як відомо, 22 липня відбудуться збори акціонерів ПАТ "Укрнафта", на яких мають обрати нового голову компанії та затвердити питання про виплату дивідендів за 2014 рік.

Зазначимо, що 50%+1 акція "Укрнафти" належать "Нафтогазу", близько 42% - компаніям, афільованим з групою "Приват" Ігоря Коломойського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram