ГоловнаЕкономікаБізнес

МІУ призначило новий конкурс на посаду глави Іллічівського порту

Крупний порт має отримати нового керівника до осені

МІУ призначило новий конкурс на посаду глави Іллічівського порту
Ильичевский порт
Фото: www.dengi-info.com

Міністерство інфраструктури відновило конкурсний відбір керівника Іллічівського морського торгового порту.

21 липня міністр інфраструктури Андрій Пивоварський підписав накази про оголошення конкурсного відбору керівників низки державних підприємств та приватних акціонерних товариств, повідомляє прес-служба міністерства.

Ними стали

: ДП «Іллічівський морський торговий порт», Державне підприємство водних шляхів «Укрводшлях», ПрАТ «Київський електротехнічний завод «Транссигнал», Державний навчально-виробничий заклад авіаційного профілю «Запорізький центр льотної підготовки ім. Маршала авіації А.І. Покришкіна», ПрАТ «Гніванський завод спецзалізобетону». Оголошення про проведення конкурсів разом із кваліфікаційними вимогами до кандидатів опублікують на офіційному сайті Міністерства інфраструктури та в засобах масової інформації протягом 10 днів після підписання наказів.

Заявки для участі в конкурсі прийматимуться протягом 30 календарних днів після оприлюднення оголошення.

Нагадаємо, що попередній конкурс на посаду керівника Іллічівського порту скасували 18 червня через включення порту до переліку підприємств державного сектору економіки, які мають найбільші за розмірами активи (понад два мільярди гривень).

Провести конкурси на посади керівників інших згаданих підприємств раніше також не вдалося в силу того, що жоден з кандидатів не набрав більшості голосів членів комісії.

Директором Іллічівського порту з 2013 року є Юрій Крук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram