ГоловнаЕкономікаБізнес

Львів вибрав голландського інвестора для будівництва індустріального парку

CTP планує вкласти 50 млн євро у створення промислового майданчика.

Львів вибрав голландського інвестора для будівництва індустріального парку
Фото: ctpark.eu

Львівська конкурсна комісія визначила компанію "СіТіПарк Львів", дочку голландської фірми CTP, переможцем інвестиційного конкурсу на будівництво індустріального парку "Рясне-2". Про це повідомила прес-служба мерії.

Згідно з бізнес-планом, інвестор вкладе в будівництво 50 млн євро. Площа парку становитиме 100 тисяч квадратних метрів, на яких заплановано розмістити 20-30 виробництв. При цьому термінів будівництва не визначено, тому що тільки на підведення комунікацій до майданчика потрібно близько року. Щонайшвидше безпосереднє будівництво парку розпочнеться 2016 року.

Поки що в Україні немає жодного індустріального парку.

CTP є великим європейським забудовником. "Оглянувши їхні об'єкти у Словаччині та в Чехії, ми були вражені рівнем і культурою будівництва, а також тим, які відомі екологічні компанії там працюють. СТР має базу контактів, яка охоплює більш ніж 400 великих підприємств, які можна використовувати в індустріального парку у Львові, серед яких Bosch, Siemens, LEGO та інші. Тому ми дуже зацікавлені, щоб така компанія взялася за реалізацію нашого проекту", - цитує прес-служба начальника інвестиційного управління мерії Ольгу Сівак.

CTP побудувала кілька десятків індустріальних майданчиків у Чехії, також вона працює у Словаччині та в Румунії.

Нагадаємо, окрім "Рясне-2", заплановано створити індустріальні парки "Долина" в Івано-Франківській області та "Славута" у Хмельницькій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram