ГоловнаЕкономікаДержава

Мінфін відібрав двох кандидатів на посаду голови ДФС

Яценюку пропонують вибрати між Андрієм Коломійцем та Романом Насировим

Мінфін відібрав двох кандидатів на посаду голови ДФС

Міністерство фінансів України відібрало на розгляд прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка дві кандидатури на посаду голови Державної фіскальної служби.

Про це повідомила у Facebook міністр фінансів України Наталія Яресько.

"Рада з відбору кандидатур ухвалила рішення подати на розгляд прем'єр-міністра дві кандидатури на посаду голови ДФС", - повідомила Яресько.

Вона написала, що відібрали Андрія Коломійця і Роман Насирова.

Нагадаємо, згідно з першими умовами конкурсу, розміщеними на сайті Мінфіну, він мав відбутися 6 квітня, проте терміни підведення його підсумків неодноразово переносили. 23 квітня відбулася презентація кожного з 11 фіналістів конкурсу, після чого відбулося голосування конкурсної комісії. Підсумки голосування мали  бути оголошені  того самого дня або на день пізніше. Про це неодноразово заявляли представники Міністерства фінансів. Однак підсумків так і не оприлюднили, хоча підрахунок голосів було проведено.

За інформацією джерел LB.ua, замість переможця публічного конкурсу на місце голови ДФС готується призначення Романа Насирова, члена депутатської фракції "Блок Петра Порошенка",займає зараз посаду голови комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики. Як зазначає джерело, ця фігура є компромісною, що задовольняє як сторону екс-губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського, так і Банкову.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram