ГоловнаЕкономікаБізнес

Київрада назвала ще шість самобудів пов'язаної з Пшонкою групи "Уко"

Депутати вимагають від ГПУ зайнятися житловими комплексами в Шевченківському районі

Київрада назвала ще шість самобудів пов'язаної з Пшонкою групи "Уко"
ЖК "Посольский"
Фото: posol.kiev.ua

Київська міська рада назвала ще кілька самобудів групи "Уко", яку нібито кришував колишній генпрокурор Віктор Пшонка.

Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Сьогодні 81 голосом "за" депутати відправили запит до Генпрокуратури з вимогою перевірити законність будівництва житлових комплексів "Молодіжні ініціативи" на вул. Степана Руданського, 9-а (ТОВ "Соціальні молодіжні ініціативи"); "Затишний" на вул. Степана Руданського, 3-а (ТОВ "Мегаполісбуд"); "Кузьмінський" на вул. Жамбіла Жамбаєва, 22 (ТОВ "Соціальні ініціативи"); "Кузьмінський-2" на вул. Магістральній, 33 (ТОВ "Сіті-груп"); "Посольський" на вул. Жамбіла Жамбаєва, 7-г і 7-д (ТОВ "Респекінвестбуд").

Також ухвалено заборону на продовження будівництва житлового комплексу "Шевченківський квартал" на вул. Новоукраїнська, 24-а.

Депутат Володимир Державін повідомив, що в Київську міську державну адміністрацію надійшов запит ГУ МВС України в Києві з приводу будівництва близько 30 об'єктів нерухомості компаніями, афільованими з власником "Уко" Анатолієм Войцеховским. Зараз у КМДА збирають усю необхідну інформацію про видачу дозвільної документації на ці об'єкти, яку після аналізу передадуть у правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше київська міліція зупинила будівництво великих житлових комплексів "Перлина Троєщини", "Сосновий Бір", "Східна Брама" і "Мозаїка", яке без дозволів розпочала група "Уко".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram