ГоловнаЕкономікаБізнес

"Метінвест" заявив про загрозу зупинки двох заводів через теракт у Маріуполі

Холдинг Ахметова повідомив подробиці про напад на його співробітників

"Метінвест" заявив про загрозу зупинки двох заводів через теракт у Маріуполі
Фото: www.0629.com.ua

Маріупольські меткомбінати "Азовсталь" і ММК ім. Ілліча можуть зупинитися через нічний теракт, унаслідок якого знищено залузничний міст через річку Кальчик. Про це повідомила прес-служба "Метінвесту".

"У результаті порушено залізничне сполучення з Маріупольським торговим портом та міським залізничним вокзалом. Металургійні комбінати імені Ілліча та "Азовсталь" опинилися перед загрозою зупинки: через Маріупольський торговий порт меткомбінати отримували щонайменше 30% сировини (вугілля, ЗРК, аглоруда) і відвантажували щонайменше 60% металопродукції", - пояснюється в повідомленні.

Холдинг також повідомив, що під час іншого нічного теракту вбили працівника товстолистового цеху "Азовсталі", який входив до патруля на залізничному перегоні в районі моста "Мухинський". З важкими пораненнями до лікарні потрапив слюсар-ремонтник. Третій патрульний не постраждав.

Під час огляду місця події працівники міліції виявили два мішки тротилу поруч з опорою моста, неподалік від місця нападу на працівників підприємства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram