ГоловнаЕкономікаДержава

Hyundai завершила ремонт 10 поїздів

Вісім поїздів уже експлуатують, ще два потяги вийдуть на маршрути до кінця місяця

Hyundai завершила ремонт 10 поїздів
Фото: www.mtu.gov.ua

Hyundai повідомляє про завершення ремонту 10 поїздів, які 12 лютого 2014 року спільним рішенням Hyundai і "Укрзалізниці" зняли з експлуатації з міркувань безпеки пасажирів.

Про це повідомили в представництві Hyundai Corporation в Україні, інформує РБК-Україна.

Як повідомляють, вісім поїздів уже експлуатують, ще два потяги вийдуть на маршрути до кінця місяця.

У представництві зазначили, що Hyundai і "Укрзалізниця" провели ряд консультацій, під час яких компанії узгодили план модернізації потягів, що передбачав зварювання ділянок із тріщинами і посилення балок за допомогою додаткових плат на болтовому кріпленні. Термін служби модернізованих ділянок становить близько 50 років.

"Роботи з модернізації потягів протягом 3,5 місяця здійснювали 13 корейських фахівців у депо "Дарниця". Загальна кількість корейських та українських фахівців, залучених до ремонтних робіт, становила 50 інженерів. Усі витрати на проведення модернізації та тестування поїздів профінансовано Hyundai. Крім цього, Hyundai продовжить термін гарантійного обслуговування 10 поїздів, відповідно до запиту "Укрзалізниці", - розповіли в Hyundai Corporation.

Як стало відомо, Hyundai й "Укрзалізниця" продовжують спільну роботу над аналізом причин поломок, що призвели до зняття поїздів з експлуатації. У спеціально створену робочу групу увійшли фахівці й інженери з обох сторін. Результати робоча група надасть на початку вересня 2014 року.

"Hyundai Corporation довела, що завжди націлена на вирішення проблем своїх клієнтів. Ми добре знаємо місцеву інфраструктуру і навіть у сьогоднішній непростій ситуації готові до відкритого діалогу з українським урядом про інвестиції та розміщення виробництва поїздів Hyundai Rotem в Україні", - зазначив голова представництва Hyundai Corporation в Україні пан Юн Сук Чой.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram