ГоловнаЕкономікаФінанси

З 1 червня власники зарплатних карт ПриватБанку можуть збільшити зарплату на 5%

Стартувала нова всеукраїнська акція "Тримай 5!"

З 1 червня власники зарплатних карт ПриватБанку можуть збільшити зарплату на 5%
Фото: EPA/UPG

З 1 червня в Україні стартувала акція "Тримай 5!", в якій ПриватБанк повертатиме власникам зарплатних карт 5% від суми зарплати, витраченої на покупки в магазинах. Така соціальна ініціатива Приватбанку призначена для всіх власників зарплатних карт: співробітників бюджетних організацій, промислових підприємств та комерційних компаній.

Таку надбавку до зарплати зможуть отримати понад 4,2 млн працівників як бюджетних, так і комерційних компаній та організацій. Головна умова - оплачувати карткою покупки в магазинах і торгових точках в Україні, за кордоном або в інтернет-магазинах.

Щоб отримувати надбавку до зарплати від ПриватБанку, потрібно мати зарплатну карту і зареєструватися для участі в акції на сайті pb.ua/derzhy5, за номером 3700 або в будь-якому відділенні. Всім клієнтам, які зареєстровані в акції, повертаються 5% від суми заробітної плати, витраченої на будь-які покупки в магазинах України та інших країн світу. Мінімальна і максимальна суми покупок не обмежені. Акція "Тримай 5!" стартує 1 червня і триватиме все літо до 1 вересня.

Нараховуватиме надбавку до зарплати ПриватБанк до 10 числа наступного після покупки місяця на спеціальний бонусний рахунок зарплатної карти. Ці гроші можна використовувати для оплати товарів і послуг в магазинах - партнерах програми "Бонус Плюс", серед яких найбільші українські продуктові мережі, магазини побутової техніки, аптеки та інші торгові й сервісні підприємства України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram