ГоловнаЕкономікаФінанси

ПриватБанк оголосив мобілізованим воїнам кредитні канікули

Солдатів звільнили від відсотків на весь час служби

ПриватБанк оголосив мобілізованим воїнам кредитні канікули
Фото: EPA/UPG

Найбільший український банк ПриватБанк прийняв рішення скасувати нарахування відсотків за кредитами для позичальників, мобілізованих до лав української армії.

Як повідомили в банку, скасування нарахування відсотків діє на час проходження військової служби для клієнтів програм споживчого кредитування, у період мобілізації клієнтів банк не буде нараховувати штрафні санкції за несвоєчасне погашення кредитних платежів за всіма видами кредитних програм.

"Правління банку прийняло рішення скасувати нарахування відсотків за кредитами всім клієнтам, які в цей непростий для України час захищають її цілісність та мирне майбутнє. Усім нашим клієнтам, які покликані до української армії, на час проходження служби не будуть нараховуватися відсотки за користування кредитами та штрафи за прострочені обов'язкові платежі", - зазначив заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський.

Для того, щоб мобілізовані воїни змогли скористатися кредитними канікулами, потрібно звернутися до будь-якого відділення банку або зв'язатися з сервісним центром ПриватБанку. Для підтвердження проходження військової служби клієнтам достатньо надіслати банку копію військового квитка, в якому вказана дата мобілізації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram