ГоловнаЕкономікаБізнес

До Криму заборонили ввозити кондитерські вироби "Рошен"

Росспоживнагляд також заборонив ввезення молочної продукції фірм "Дубномолоко" і "Прометей", а також алкоголю з Молдови

До Криму заборонили ввозити кондитерські вироби "Рошен"
Фото: Макс Левин

На територію Криму заборонено ввезення кондитерських виробів української фірми Roshen.

Про це повідомила в.о. керівника міжрегіонального управління Федеральної служби із захисту прав споживачів і добробуду людини по Республіці Крим та Севастополю, головний державний санлікар РК і Севастополя Наталія Пеньковська, повідомляють Новини Криму.

Зокрема, заборонено ввезення кондитерських виробів, вироблених на фабриках кондитерської корпорації Roshen у Києві, Маріуполі, Вінниці, Кременчуці.

"Ця інформація доведена до Міністерства економічного розвитку і торгівлі РК, кримської регіональної митниці та до основних постачальників, які працюють з великими мережевими торговельними марками. Заборони діють на території всієї Російської Федерації, в тому числі і в Криму", - пояснила санлікар.

Окрім того, Росспоживнагляд РФ заборонив ввезення молока та молочної продукції фірм "Дубномолоко" і "Прометей" (Україна), а також призупинив ввезення алкогольної продукції з Молдови.

Нагадаємо, в середині березня було заблоковано виробництво на двох фабриках "Рошен" у Росії, тому що були арештовані рахунки підприємства, які були відкриті в російських банках. Рішення суду стосувалося судового розгляду між "Рошен" і російськими виробниками з приводу бренду цукерок "Ластівка".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram