ГоловнаЕкономікаБізнес

Новинський не знає, що робити з проектом курорту у Севастополі

"Смарт-холдинг" може продати свої кримські активи

Новинський не знає, що робити з проектом курорту у Севастополі
Фото: Макс Левин

Власник "Смарт-холдингу", депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Вадим Новинський не знає, що робити з проектом курорту "Балаклава Грін" у Севастополі.

"Це, напевно, найскладніше питання на сьогодні, я не знаю на нього відповіді, все залежить від подальшої ситуації в Криму. Питання, як залучити туди іноземних інвесторів? Зараз, ви знаєте, ніхто туди не прийде", - сказав він "Українським новинам". Новинський не виключає, що цим проектом можуть зацікавитися інвестори з Росії.

Також депутат не виключає, що "Смарт-холдинг" може продати весь свій бізнес на території півострова. Крім "Балаклава Грін", йому також належить Балаклавське рудоуправління, Євпаторійський та Сакський заводи будматеріалів, футбольний клуб "Севастополь".

"Я взагалі поки не знаю, що з цим бізнесом там буде. Я поки не можу в'їхати до Криму, ви ж знаєте. Якщо будуть пропозиції, може і продамо, дивлячись яка пропозиція буде", - сказав Новинський.

Нагадаємо, курорт "Балаклава Грін" повинні збудувати на місці відпрацьованих кар'єрів, де Балаклавське рудоуправління, яке входить до холдингу Новинського, видобувало вапняк відкритим способом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram