ГоловнаЕкономікаБізнес

Авіакомпанія "ЮТейр-Україна" закриває рейси всередині України

Перевізник літатиме тільки в Москву

Авіакомпанія "ЮТейр-Україна" закриває рейси всередині України
Фото: planespotters.net

Авіакомпанія "ЮТейр-Україна" з 20 червня перестане виконувати регулярні рейси всередині України і зосередиться на чартерах і рейсах за код-шерінговими угодами (спільна експлуатації рейсу декількома перевізниками) в Москву з Києва та Львова.

Про це пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в компанії.

Згідно з розкладом авіаперевізника, після 11 травня він припинить польоти між Києвом і Львовом, а останній рейс між Києвом і Донецьком буде виконано 20 червня, зазначили в компанії.

"ЮТейр-Україна" має флот з трьох літаків Boeing 737-800, одного Boeing 737-500, п'яти літаків ATR 72-500 і трьох літаків CRJ 200. Маршрутна мережа польотів раніше включала в себе внутрішні рейси з Києва в Донецьк, Львів, Одесу, Луганськ та Харків, міжнародні рейси в Москву, Санкт-Петербург, Баку і Єреван. Але в розкладі на травень залишилися тільки перельоти Київ-Львів, Київ-Донецьк, Київ-Москва і Львів-Москва.

"ЮТейр-Україна" є "дочкою" російського перевізника "ЮТейр".

Нагадаємо, 2013 року внутрішні регулярні рейси припинили шестеро авіаперевізників: "Хорс", "Південні авіалінії", "Центр ділової авіації", Wizz Air Ukraine, Air Onix, а також "АероСвіт".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram