ГоловнаЕкономікаБізнес

У "Смарт-Холдингу" Новинського змінився гендиректор

Компанію очолив Олексій Тимофєєв

У "Смарт-Холдингу" Новинського змінився гендиректор
Алексей Тимофеев
Фото: Макс Левин

Генеральний директор "Смарт-Холдингу" Олексій Пертін, який очолював компанію з лютого 2008 року, залишає свою посаду. Тепер він очолюватиме наглядову раду компанії, йдеться в її повідомленні.

Його місце займе

Олексій Тимофєєв, який з осені минулого року був директором з операційної діяльності, а до того очолював енергетичний напрямок "Смарт Енерджі" в складі холдингу.

У нульових роках він працював в "Укргазвидобуванні" та "Нафтогазі України", був директором консалтингової компанії "Ярославцев і партнери".

"Смарт-холдинг" - одна з найбільших фінансово-промислових груп в Україні. Вона об'єднує Чорноморський і Херсонський суднобудівний заводи, Юнекс Банк і Форум Банк, страхову компанію "Промислово-страховий альянс", нафтогазову компанію Regal Petroleum і газовидобувні "Пром-енерго продукт" і "Укргазвидобування", Миколаївський машзавод, мережу супермаркетів "Амстор", "Верес" і низку інших компаній.

"Смарт-холдинг" є партнером СКМ Ріната Ахметова по "Метінвесту" (23,75% капіталу належать Новинському) і HarvEast (25%).

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram