ГоловнаЕкономікаБізнес

На iForum-2014 презентують першу книгу, присвячену Уанету

Видання описує історію українського Інтернету

На iForum-2014 презентують першу книгу, присвячену Уанету
Фото: Макс Левин

На щорічній офлайн-конференції України та Східної Європи iForum-2014 24 квітня відбудеться презентація книги, присвяченої історії Уанету, його сьогоденню та майбутньому, а також людям, які його створили і творять сьогодні - "Простір.ua. Дійові особи".

Читачі також зможуть придбати її за спеціальною ціною та вживу зустрітися з автором книги Євгеном Ленгом.

"Простір.ua. Дійові особи" - це історія українського Інтернету, що складається з успіхів і поразок тих, хто стояв біля витоків Уанету, тих, хто сьогодні розвивається разом з ним. Книга проллє світло на особливості національного розвитку, а також на можливості для особистого зростання, які сьогодні дає Мережа", - йдеться в анотації до книги.

Крім цифр і фактів, книга містить інтерв'ю з найвідомішими ІТ-підприємцями України, що представляють різні сектори цифрового бізнесу: Кардаковим (група компаній "Октава"), Сисоєвим (венчурний фонд), Колодюком (Divan.tv), Ковпаком (e-travel, Senturia), Довгополим (BVUGroup), Анчишкіним (Zakaz.ua), Прокоф'євим (Jooble), Тарасовим (ігровий бізнес), Р. Синицьким (Jelastic), Логвіним (modnaKasta), керівниками українських офісів Microsoft, Google та ін.

До книги також увійшов довідник "Хто є хто в Уанеті", який складається з коротких біографій зірок української Мережі, і окремий кольоровий плакат "Карта екосистеми венчурного підприємництва та startup-руху України", створений у співавторстві з Довгополим.

Книгу "Простір.ua. Дійові особи" можна замовити на сайті інтернет-магазинуYakaboo або придбати на форумі інтернет-діячів України iForum (24 квітня, Київ, МВЦ) за спеціальною ціною для учасників форуму.

Довідкова інформація

Євген Ленг - випускник МДУ ім. Ломоносова (Москва) і Колумбійського університету (Нью-Йорк), доктор філософії в галузі економіки, ведучий авторських програм, присвячених Уанету, на телебаченні (Перший діловий телеканал) і радіо ("Ера").

iForum - найбільша офлайн-конференція України та Східної Європи. Форум є громадським рухом, створеним групою ентузіастів, він присвячений проблемам розвитку Інтернету. Проходить щорічно у квітні, починаючи з 2009 року. У 2011 кількість учасників - 3743 - була визнана рекордною для профільних офлайн-заходів Уанету, внаслідок чого iForum був визнаний Національним реєстром рекордів найбільшою конференцією в Україні. 2012 року його відвідали 5576 осіб, а у 2013-му - понад 7 тисяч.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram