ГоловнаЕкономікаБізнес

У корпорації Bosch GmbH стурбовані конфліктом Держлікслужби і фармкомпанії "Інтерхім"

Голова підрозділу компанії надіслав листа послові Німеччини в Україні

У корпорації Bosch GmbH стурбовані конфліктом Держлікслужби і фармкомпанії "Інтерхім"
Фото: centrpatent.ru

Німецька корпорація Bosch GmbH звернулася до посла ФРН в Україні з проханням сприяти вирішенню конфлікту Держлікслужби з одеською фармкомпанією "Інтерхім".

Про це йдеться в листі від Мартіна Гросса, голови підрозділу Bosch Packaging Technology, що розробляє і виробляє технологічні рішення для фармацевтичних, кондитерських і харчових підприємств по всьому світу, послові Німеччини в Україні Крістофу Вайлю, повідомляє РБК-Україна.

У листі Мартін Гросс висловив стурбованість подіями навколо українського фармацевтичного підприємства "Інтерхім".

"Нашими клієнтами є провідні компанії та корпорації в усьому світі. Зокрема, ми перебуваємо в довгострокових ділових відносинах із компанією SLC Interchem - Одеса/Україна. Ми стурбовані можливим невиконанням нашого контракту з SLC Interchem, зважаючи на митну затримку і відвантаження поставленого нами обладнання на 5 місяців, а також труднощі, яких компанія SLC Interchem зазнає у спілкуванні з державними регуляторними органами України", - заявив він у листі.

Далі у своєму зверненні Мартін Гросс просить Посольство Німеччини підтримати виконання чинного довгострокового контракту, а також надіслати відповідні звернення в Міністерство економічного розвитку і торгівлі, Міністерство охорони здоров'я України.

Зазначимо, що лист датовано 21 березня. Чи обговорювали це питання під час візиту голови МЗС Німеччини Франк- Вальтер Штайнмайєра в Україну, достеменно невідомо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram