ГоловнаЕкономікаФінанси

ПриватБанк компенсує відсотки людям, які достроково розірвали депозити

Акція починається 24 лютого і триватиме до 7 березня

ПриватБанк компенсує відсотки людям, які достроково розірвали депозити
Фото: p-p.com.ua

ПриватБанк вітає мир в Україні й оголошує про початок акції для вкладників, які через політичну нестабільність у країні достроково розірвали депозити. Як повідомив голова правління ПриватБанку Олексадр Дубілет, вкладники, які з 19 січня по 21 лютого достроково забрали гроші з депозитів, можуть відновити договори без втрати відсотків.

"Із 24 лютого ми запускаємо акцію "Мир для всієї України", - говорить голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет. - За ці тижні ми багато що бачили. Деяких наших вкладників охопило хвилювання, і вони розірвали депозити достроково, втративши при цьому відсотки. Ми вирішили зберегти всі відсотки тим, хто поверне депозит до 7 березня. Люди нічого не втратять".

Акція починається 24 лютого і триватиме до 7 березня. Клієнти можуть підійти в будь-яке відділення ПриватБанку і відновити свої договори. Послуга безкоштовна, жодних додаткових комісій і умов немає.

Ті, хто встиг витратити гроші, можуть повернути на депозит частину - все одно залишаться у виграші, уникнувши повної втрати відсотків за вкладом.

Співробітники банку глибоко сумують за всіма постраждалими і загиблими під час силових протистоянь. ПриватБанк вітає мирну Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram