ГоловнаЕкономікаБізнес

СК "Провідна" пообіцяла регулятору виправитися

Страховик отримає ліцензію ОСАЦВ після усунення порушень

СК "Провідна" пообіцяла регулятору виправитися
Фото: providna.ua

Компанія "Провідна" подала клопотання до Нацфінпослуг з проханням відновити ліцензію на ОСАЦВ.

Як повідомляє страховий портал "Форіншурер", учора голова компанії Євген Пахомов і президент "Росгосстраха" (власник "Провідної") Данило Хачатуров зустрічалися з керівником Нацфінпослуг Борисом Візіровим із приводу ситуації, що склалася.

За інформацією видання, компанія погодилася з претензіями регулятора і зобов'язалася виправити порушення, виявлені в її роботі.

Нацкомфінпослуг зараз аналізує документи, які були надані страховиком. У разі усунення порушень з боку "Провідної" Нацкомфінпослуг ухвалить відповідне рішення.

Нагадаємо, що Нацфінпослуг наприкінці минулого тижня призупинив ліцензію страхової компанії "Провідна" на продаж полісів ОСАЦВ. Причиною такого рішення стало нібито систематичне порушення страховиком законодавства про фінансові послуги.

"Провідна" - це одна з найбільших компаній на страховому ринку. За даними журналу Insurance Top, за дев'ять місяців минулого року компанія залучила премій на 445,3 млн грн, зайнявши за цим показником шосте місце, а виплатила - 203,2 млн грн (третє місце).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram