ГоловнаЕкономікаФінанси

Брокбізнесбанк повністю переходить на обслуговування MasterCard Worldwide

У банку обіцяють максимально мінімізувати незручності для клієнтів

Брокбізнесбанк повністю переходить на обслуговування MasterCard Worldwide
Фото: www.ukrbankinfo.com

Брокбізнесбанк повністю переходить на обслуговування міжнародної платіжної системи MasterCard Worldwide, повідомляє офіційний сайт фінустанови.

Банк припиняє договірні відносини з платіжною системою VISA International у зв'язку з переходом на повне обслуговування міжнародною платіжною системою MasterCard Worldwide.

Брокбізнесбанк заздалегідь перепрошує за можливі тимчасові незручності протягом перехідного періоду.

"Ми зробимо усе можливе, щоб наші клієнти не відчули на собі перехід на обслуговування міжнародної платіжної системи MasterCard Worldwide", - прокоментував Петро Пекур, перший заступник голови правління Брокбізнесбанку.

"Повний перехід Брокбізнесбанку на продукти MasterCard дозволить активно брати участь в інноваційних проектах платіжної системи та впроваджувати нові високотехнологічні продукти і послуги. Крім цього, обслуговування в платіжній системі MasterCard дозволить використовувати спеціальні пропозиції, брати участь у промокампаніях, отримувати знижки та привілеї", - підсумував Пекур.

Банк - член міжнародної платіжної системи MasterCard із 2000 року, а з 2012-го Брокбізнесбанк - принциповий член.

Довідка про Брокбізнесбанк: Брокбізнесбанк за класифікацією НБУ займає 17 місце за розмірами активів серед 181 банку України. Чисті активи банку становлять 26,914 млрд гривен. Власний капітал - 14,478 млрд грн. Регулятивний капітал - 14,121 млрд грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram