ГоловнаЕкономікаБізнес

Ціна провезення ручної поклажі на WizzAir виявилася вищою від заявленої

Авіакомпанія помилилася в розсилці.

Ціна провезення ручної поклажі на WizzAir виявилася вищою від заявленої
Фото: alexcheban.livejournal.com

Тариф на провезення ручної поклажі на маршрутах авіакомпанії WizzAir виявився майже вдвічі вищими від раніше заявленого.

У прес-службі Wizz Air Ukraine "Коммерсант-Украина" повідомили, що в розсилці авіакомпанії про введення плати були допущені помилки.

Як з'ясувалося, для українських пасажирів на рейсах до Лондона і Будапешта тариф становитиме 115 грн (в разі оплати вартості багажу в інтернеті не менше ніж за 3 години до вильоту), 230 грн (оплата в аеропорту безпосередньо перед вильотом) або 345 грн (при виході на посадку), а не 60, 120 і 180 грн відповідно.

Нагадаємо, нововведення стосуються українських пасажирів авіакомпанії на рейсах Будапешт-Київ та Лондон-Київ (виконуються угорською Wizz Air). Водночас на рейсах Wizz Air Ukraine ручна поклажа так само буде безкоштовною (одна сумка на людину).

Ручну поклажу розділили на два типи: дрібногабаритну (невеликий рюкзак або сумка для ноутбука, яка може поміститися під сидінням, вагою до 10 кг) та великогабаритну (багаж повинен вільно поміщатися на багажних полках). Одну невелику сумку можна буде все-таки провезти безкоштовно, а за великий багаж доведеться платити.

Платне провезення багажу в салоні діятиме з 24 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram