ГоловнаЕкономікаБізнес

Honda відкликає 600 тисяч автомобілів

Заміни деталей почнуться наступного року.

Honda відкликає 600 тисяч автомобілів

Honda оголосила про відкликання майже 600 тис. автомобілів. Відкликання торкнеться виключно моделі Accord, проданої на американському ринку. У машинах, зроблених з 2003 по 2007 рік, було виявлено дефект шланга гідропідсилювача керма.

Один з найбільших автовиробників Японії, компанія Honda оголосила про відкликання з ринку США майже 600 тис. автомобілів через можливий дефект шланга гідропідсилювача керма (ГУР), говориться в прес-релізі компанії.

Відкликанню підлягають 573 тис. автомобілів моделей Accord V6 2003-2007 років випуску і Acura TL 2007-2008 модельних років. Дефект шланга гідропідсилювача керма може призвести до несправностей в управлінні автомобілем і, в гіршому випадку, до його займання.

Повідомлення про плановане відкликання будуть спрямовані власникам зазначених моделей вже цього місяця. Заміни деталей почнуться наступного року.

Honda Motor Co. була заснована 1946 року. Аж до 1960-х років компанія працювала виключно з мотоціклобудуванням, і лише до 70-х років минулого століття Honda зуміла зарекомендувати себе на міжнародному ринку як один з провідних японських автовиробників. Компанія здійснює діяльність у 33 країнах світу, більш ніж на 100 майданчиках. Штаб-квартира компанії розташована в Токіо, кількість співробітників становить близько 200 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram