ГоловнаЕкономікаБізнес

"Ніч пожирачів реклами" пройде 28 вересня

Програма "Ночі" традиційно складена Жаном Марі Бурсіко.

"Ніч пожирачів реклами" пройде 28 вересня

28 вересня в концертному залі "Жовтневий" пройде "Ніч пожирачів реклами". Цей захід в Україні з невеликою перервою проходить більш ніж 10 років. Другий рік поспіль "Ніч" організовує Клуб арт-директорів України (ADC * UA).

Жан Марі Бурсіко володіє "Сінематекою" - найбільшою у світі приватною колекцією рекламних роликів, створених із 1898 по 2012 рік, що налічує понад мільйон одиниць. "Сінематеку" визнали національним надбанням Франції.

Уперше насолодитися рекламними делікатесами Жан-Марі Бурсіко запропонував публіці 1981 року в Парижі. Це була незвичайна реклама - смішна, сумна, провокаційна і просто дуже красива. З 1982 року "Ніч пожирачів реклами" крокує по планеті.

Цього року Жан-Марі Бурсіко приготував яскравий коктейль, до якого увійшли японські, американські, британські та румунські ролики. Фанати "Зоряних воєн" по достоїнству оцінять добірку реклами за участю героїв саги. А на любителів ретро чекає повернення в 1960-ті.

Генеральний партнер "Ночі" 2012 року - компанія "МТС". Квитки продають у касах Parter.ua і на сайті "Ночі" - adshow.com.ua. Інформаційний партнер - LB.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram