ГоловнаЕкономікаБізнес

ДПА примусово виселяє орендарів

Пивний заклад має договір оренди з ДПА до 2015 року.

ДПА примусово виселяє орендарів
Фото: www.facebook.com/Jeppesen.pub

Податкова адміністрація України намагається примусово виселити "Аеропаб Джепсен" із приміщення на Львівській площі у Києві. Заклад 15 років орендує площі біля ДПА і має договір до 2015 року. Про це LB.ua повідомив директор закладу Олександр Русскін.

"Жодних офіційних листів нам не надходило, жодних пропозицій про розірвання договору. Але зі зміною керівництва в податкових органах почалися позапланові перевірки, вимкнення води та світла. Зараз заклад закрито, ми подали позов до суду про відшкодування збитків", - сказав Русскін.

Власники закладу зазнали і матеріальних збитків (зіпсована їжа, немає клієнтів, потрібно платити зарплату персоналу), і моральних. Точної суми збитків Русскін назвати не зміг, пославшись на те, що позов складав засновник підприємства.

Олександр Русскін також додав, що 2006 року податкова вже намагалася виселити заклад на вулицю, але програла всі суди.

LB.ua спробував зв'язатися з начальником управління з експлуатації адміністративних будівель податкових органів у Києві Василем Бадюком, який працює з орендарями. Але телефон приймальні 272-00-05 мовчав. Журналісти будуть раді опублікувати думку податкової з приводу зазначеного конфлікту.

Нагадаємо, податкова запускає сервіс видачі свідоцтв через Інтернет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram