ГоловнаЕкономікаБізнес

У ДУС немає претензій до якості палива WOG

Державна організація "Автобаза Державного управління справами" не має претензій до палива ТОВ "Золотий екватор", яке постачають підприємству за результатами тендера.

У ДУС немає претензій до якості палива WOG
Фото: EPA/UPG

Про це сказано у відповіді ДО "Автобаза ДУС" на запит ТОВ "Золотий екватор", яку поширила сьогодні прес-служба ТМ WOG.

Запит зроблено на підставі публікації видання "Нафторинок" (матеріал "Президенту залили баки" від 13 серпня 2012 року). Згідно з даними видання, автомобіль автобази Адміністрації Президента нібито було заправлено неякісним паливом. Окрім того, на підставі даних "Вісника державних закупівель" автор провів аналіз трейдерів, які вигравали тендери на поставку нафтопродуктів зазначеному підприємству. Серед них, зокрема, і ТОВ "Золотий екватор", який продає нафтопродукти під ТМ WOG. "Формулювання матеріалу дає можливість читачеві припустити, що компанія є постачальником неякісного палива", - сказано в повідомленні прес-служби ТМ WOG.

"Розуміючи, що такі публікації можуть зашкодити іміджу ТМ WOG як марки, яка щодня піклується про якість палива й постійно вдосконалює систему її контролю, ТОВ "Золотий екватор" вирішило самостійно звернутися із запитом до ДО "Автобаза Державного управління справами" про можливі претензії до якості палива", - зазначають у прес-службі.

Прес-служба опублікувала фотокопію листа ДО "Автобаза ДУС" №32/473 від 17.08.2012 р., згідно з яким підприємство не має претензій до якості палива, яке закуповували у ТОВ "Золотий екватор". Ба більше, за даними ДО, інформація видання "Нафторинок" щодо закупівлі неякісного палива і, як наслідок, виникнення проблем з експлуатацією автотранспорту на підприємстві не відповідає дійсності.

Таким чином, прес-служба ТМ WOG офіційно заявляє про відсутність будь-яких підстав стверджувати, що автомобілі ДО "Автобаза ДУС" могли бути заправлені неякісним паливом на заправках WOG. Прес-служба звернулася до ЗМІ з проханням утриматися від публікації односторонньої інформації щодо цієї ситуації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram