ГоловнаЕкономікаДержава

Moody's підтвердив рейтинги Харкова

Експерти агентства задоволені, як розвивається місто.

Moody's підтвердив рейтинги Харкова

Рейтингове агентство Moody's підтвердило довгостроковий рейтинг Харкова за глобальною шкалою в іноземній і національній валюті на рівні В2.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Харківської міської ради з посиланням на директора департаменту економіки та комунального майна Михайла Фатєєва.

Згідно з повідомленням, представники агентства провели зустрічі з фахівцями низки департаментів міськради, головною метою яких стало підтвердження міжнародної рейтингової оцінки.

Віце-президент, старший аналітик Moody's Олександр Проклов зазначив, що експерти агентства задоволені і результатами розвитку міста 2011 року, і проведенням чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Він підкреслив, що виконання бюджету відповідає вимогам агентства, соціально-економічні плани, які закладало керівництво міста, виконуються. "У наявності можливість довгострокового планування розвитку міста, що насправді дуже сприятливо як для нашої оцінки, так і для самого Харкова", - повідомив Проклов.

Нагадаємо, в грудні минуло року Moody's змінило прогноз з рейтингу України, який знаходиться на рівні В2, зі "стабільного" на "негативний".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram